• 0730.083.881 / 0264.439.043 / Bilete: 0799.600.900
Laura Bretan • Concert de Pasti
16 Apr 2019

Laura Bretan • Concert de Pasti

Casa de cultură a studenţilor Cluj-Napoca

LAURA BRETAN, alături de PAULA SELING, vă invită la un Concert special de Paşti, pe 15 aprilie, ora 20, la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

DESPRE BILETE
Biletele se găsesc la birourile Diesel Events, preţurile fiind afişate mai jos, la casieria Casei de Cultură a Studenţilor şi la agenţiile revânzătoare. Link-urile către aceste agenţii le găsiţi accesând www.dieselevents.ro.

Diesel Events oferă posibilitatea de a plătiţi biletele prin transfer bancar, umând ca acestea să vă fie trimise prin email, curier sau poştă.

PREŢURILE BILETELOR(LEI)
Cat. 1 ------- 200
Cat. 2 ------- 150
Cat. 3 ------- 100
Cat. 4 -------- 75
Cat. 5 -------- 50

NOTĂ:
Aceste preţuri au toate taxele incluse şi sunt valabile doar pentru biletele cumpărate direct de la Diesel Events.
Agenţiile revânzătoare pot aplica propriile lor comisioane peste preţul nominal al biletului.

 

OFERTE SPECIALE(valabile doar pentru biletele cumpărate de la biroul Diesel Events):

1. Pachet special pentru familie: copii de cel mult 12 ani, însoţiţi de părinţi, beneficiază de o reducere de 50%.
2. Pensionarii şi studenţii beneficiază de reducere de 20% pentru categoriile 4 şi 5.


CUM REZERVAŢI BILETELE? CUM CUMPĂRAŢI? CUM PLĂTIŢI?
După ce aţi reuşit să identificaţi pe hartă locurile dorite, pentru a face rezervarea, vă rugăm să ne contactaţi la unul dintre numerele de telefon 0799 600 900, 0730/083.881 sau, prin email, la rezervari@dieselevents.ro.
După confirmarea de către noi a disponibilităţii locurilor respective, rezervarea rămâne valabilă 24 ore, timp în care puteţi să achitaţi contravaloarea biletelor la Birourile Diesel Events (Cluj-Napoca, P-ţa Unirii 10) sau prin transfer bancar către:

DIESEL INVEST
400113 P-ta Unirii 17, Cluj-Napoca, Cluj
J12/4401/2007, CIF RO 22546276
Cont RO06 BTRL RONC RT00 W213 3502 – Banca Transilvania

După efectuarea plăţii, vă rugăm să ne trimiteţi confirmarea prin email la rezervari@dieselevents.ro.
Biletele plătite se pot ridica de la Birourile Diesel Events (Cluj-Napoca, P-ţa Unirii 10), de la casieria sălii de spectacol cu 60’ înainte de ora de începere a spectacolului sau vi le putem trimite prin email sau curier.

Birou Diesel Events
400015 P-ța Unirii 10, Cluj-Napoca, România
Tel: 0799.600.900; 0264.439.043; 0730.083.881
Email: rezervari@dieselevents.ro
Facebook.com/DieselEventsRo
Orar: L- V > 8:30 - 17:00; S > 09:00 - 13:00; D > închis

-----

LAURA BRETAN

"Laura Bretan...o adolescentă cu voce de înger!" declară Simon Cowell, creatorul show-urilor American Idol, Britain's Got Talent, America's Got Talent, X-Factor, etc, după audiția laurei pentru America's Got Talent: "N-am auzit niciodata aşa ceva in toţi aceşti ani în care facem acest show! De aceea am conceput acest spectacol, să găsim oameni ca tine!"

Laura Bretan s-a născut la Chicago în aprilie 2002. Încurajată de mama ei, Laura a început să cânte în biserică când avea patru ani. La vârsta de cinci ani, a început să cânte la pian, participând şi câştingând nenumărate concursuri.
A participat și a câștigat concursul "Românii au talent" în luna iunie a anului 2016.
În anul 2016 se califică, dintr-un total de 100.000 de candidați, ca finalistă pentru "America's Got Talent". În urma show-ului pentru audiție, Laura a câștigat râvnitul "Golden Buzzer" de la Mel B, fostă membră Spice Girls, ajugând astfel direct în finala "America's Got Talent" .
Din acel moment, Laura a devenit o senzație mediatică, NBC, CBS, Windy City Live, WGN și WCIU numărându-se printre posturile de televiziune care au invitat-o pe Laura Bretan în emisiunile lor.
A fost prezentată în Today's Show, People Magazine, E !, CNN, Country Living, NBC online, Chicago Tribune și multe alte media.
Urmează concerte în întreaga lume.
- a interpretat imnul național al Statelor Unite pentru White Sox și Chicago Bulls în mai multe rânduri și a fost invitată în toată America să cânte imnul
- a urcat pe scenă, de mai multe ori, cu David Foster. După ce au cântat împreună la Beverly Hills pentru Gala FDIF, el a declarat: "Nu am mai auzit niciodată o voce atât de puternică de la cineva atât de tânăr. Toată lumea va ști numele tău!"
- a interpretat cu excepţionalii tenori "Il Volo", cu Andre Rieu, Ethan Bortnick, cu fiul lui Andrea Bocelli, Matteo Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup "The Tenors"

A ajuta pe alţii, este una dintre cele mai importante misiuni ale Laurei Bretan.
Ea a donat o parte din câștigurile sale Fundației "Safe Haven" pentru a ajuta pe cei fără adăpost.
A fost aleasă în calitate de ambasador al organizației Star of Hope International, o organizație care ajută copiii cu dizabilități, orfani și săraci. În prezent, fundația ajută 44.000 de copii din întreaga lume.
Laura Bretan intenționează să studieze muzică în colegiu. Vorbește fluent engleză și româna. Când nu cântă pe scenele din întreaga lume, Laura este o adolescentă tipică. Îi place să învețe cântece noi, să studieze muzica, să se joace cu frații și verișorii ei, să citească și să călătorească.
Cu talentul şi vocea ei remarcabile, Laura este încântată că a reușit să aducă bucurie în inimile oamenilor. Spectacolele Laurei au ajuns la zeci de milioane de oameni din întreaga lume, primind nenumărate mesaje în care oamenii îi scriu despre impactul pe care cântecele ei l-au avut în viața lor.
Viitoarele planuri ale Laurei Bretan includ înregistrarea unui album, turnee, întâlniri cu fanii din întreaga lume și continuarea misiunii sale de a ajuta oamenii în nevoie!

https://www.youtube.com/watch?v=57NZ7G-4NEo&list=RD57NZ7G-4NEo&start_radio=1

https://www.youtube.com/watch?v=x1NPm88iflU&list=RD57NZ7G-4NEo&index=4

  • Laura Bretan • Concert de Pasti