• 0730.083.881 / 0264.439.043 / Bilete: 0799.600.900
BZN • The Grand Finale Tour 2019
22 Iun 2019

BZN • The Grand Finale Tour 2019

Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai indragite voci din Tarile de Jos – Jan Keizer & Anny Schilder de la BZN – va avea oprire in orasul Cluj-Napoca pe data de 22 iunie 2019 la Sala Polivalenta.

VIDEO cu mesaj: https://youtu.be/rRQzs88vgVI

BILETE on-line pe http://bit.ly/BileteBZN

Jan Keizer & Anny Schilder, adevarati ambasadori ai turismului romanesc, s-au indragostit nebuneste de ia romaneasca, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei nationale pe care o vor purta in semn de respect si cu efuziune pentru toti fanii romani. “Aceasta bluza minunata va fi prezentata oriunde vom calatori in lume, ca port traditional romanesc”, au declarat artistii in perioada concertului de Revelion de la Sibiu, atunci cand au remarcat cu uimire frumusetea si puritatea iei noastre.

“Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar cateva dintre adoratele piese pe care cei doi membri BZN le pregatesc pentru concertul din 2019! De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretata de Jan & Anny alaturi de regretatul Dan Spataru va putea fi ascultata pentru prima oara, live, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Melodia si videoclipul au fost lansate, oficial, la Bucuresti, in anul 2014.

IMPORTANT! Acest turneu de adio al celor de la BZN ofera un PACHET LIMITAT de BILETE la PRET PROMOTIONAL, cu un discount de 50%!!
Va invitam sa profitati de acest pachet incepand de astazi, preturile pentru cele cinci categorii de bilete fiind dupa cum urmeaza:
• CATEGORIA VIP – 396 lei – PROMOTIE la 198 lei
• CATEGORIA I – 336 lei – PROMOTIE la 168 lei
• CATEGORIA II – 296 lei – PROMOTIE la 148 lei
• CATEGORIA III – 196 lei – PROMOTIE la 98 lei
• CATEGORIA IV – 96 lei – PROMOTIE la 48 lei

BILETELE pot fi procurate on-line de pe http://bit.ly/BileteBZN și din reteaua www.iabilet.ro/retea

Reteaua iaBilet.ro pune la dispoziție mai multe puncte de vanzare. Aici lista completa pentru orasul dumneavoastra: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Portile se vor deschide la ora 18:30 si concertul va incepe la ora 20.00!

Eveniment organizat de German Quality Entertainment & Diesel Events
cu sprijinul:
– Magic FM Romania
– Mega Image
– PMA Invest
– TAROM
- Premier Palace Spa Hotel
– DeBizz Magazine
– TEATRALIS & MyPR