• 0730.083.881 / 0264.439.043 / Bilete: 0799.600.900
Al Di Meola - Piazzolla & Lennon-McCartney
13 Iun 2017

Al Di Meola - Piazzolla & Lennon-McCartney

Opera Naţională Română Cluj-Napoca

Al Di Meola revine la Cluj-Napoca cu unul din cele mai iubite proiecte muzicale ale sale

Music of Di Meola, Piazzolla &Lennon-McCartney

Renumitul chitarist și compozitor american de jazz-fusionva concertaîn data de 13 iunie, începând cu ora 20:00 laOpera Națională Română din Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai cunoscute nume ale jazz-ului contemporan revine în orașul din inima Transilvaniei cu cel mai bun concert al său - „Al Di Meola World Sinfonia - Music of Di Meola, Piazzolla&Lennon-McCartney”.

Cu o carieră impresionată și peste 40 de ani dedicați muzicii, Al Di Meola este considerat o legendă a  chitarei, clasându-se de  patru ori pe primul loc în topul celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor, o performanțăcare nu a fost egalată nici până în acest moment.„Este singurul artist care a putut să depășească limitele chitarei și să ajungă mai departe, cu o stăpânire incredibilă și o îndemânare pur și simplu uimitoare", susține Robert Lynch, istoricul în arta chitarei.

Di Meola a revoluționat stilul interpretativ, iar tehnica sa inegalabilă i-a pavat drumul către o carieră extraordinară. Un artist care prin pasiunea spiritului său creativ și-a câștigat aprecierea internațională. Printre cele mai cunoscute înregistrări ale sale se numără: "Land of the Midnight Sun", "Elegant Gypsy" sau"Casino", careau încântat inimile milioanelor de fani din întreaga lume.

Di Meola este un îndrăgit al publicului clujean. Artistul a venit pentru prima dată la Cluj în anul 2011 pentru trei concerte, unul la Opera Română şi două în Diesel Club, iar în 2015 a revenit cu un nou proiect - "Elysium". Concertul, sold-out, s-a încheiat cu ropote de aplauze și sentimentul unei seri magice. Iubitorii stilului au motive numai de bucurie, artistul promite că își va surprinde publicul și de data aceasta. Concertul din 13 iunie va cuprinde atât melodiile deja consacrate, cât și mai multe compozitii noi si, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney, care, cu siguranță, vor aduce zâmbetul pe fețele iubitorilor de jazz, jazz-rock sau jazz-fusion american. 

Artistul și compozitorul Al Di Meola continuă să facă, în ceea ce îl privește , realizări uimitoare în muzică, fiind apreciat la nivel mondial pentru compozițiile sale. Muzica sa combină într-un mod sublim ritmuri complexe de jazz – fusion cu melodii lirice transformând  fiecare concert într-un moment unic și de neuitat pentru public.

Anul acesta, Al Di Meola revine în România pentru două concerte, la Cluj-Napoca în data de 13 iunie și la Timișoara în data de 11 iunie.

Date despre  bilete și organizator:

Prețurile biletelor sunt de la 149 lei până la 298 lei (149 lei, 179 lei, 198 lei, 238 lei, 258 lei, 279 lei, 298 lei). Bilete pot fi cumpărate de  la birourile Diesel Events( Piața Unirii, nr.10) și prin eventim.ro și biletmaster.ro.

Concertul este organizat de către Diesel Events.

P-ța Unirii 10, Cluj-Napoca, România
Nr. telefon: 0799.600.900; 0264.439.043; 0730.083.881
Email corespondență & informații: office@dieselevents.ro
Email rezervări & bilete: rezervari@dieselevents.ro
Website: www.dieselevents.ro
Facebook.com/DieselEventsRo

Accesul în sală va fi posibil începând cu ora 19:00, în ziua concertului.

Harta biletelor disponibile la biroul Diesel Events.

Al Di Meola - Music of Di Meola, Piazzolla&Lennon&McCartney